Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anıtkabir Yangın - Ankara'da korkutan yangın: Anıtkabir'e çok yakın bir ... : Ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Anıtkabir Yangın - Ankara'da korkutan yangın: Anıtkabir'e çok yakın bir ... : Ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları devam ediyor.. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı. Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin. Emin onat ile orhan arda'nın tasarımı olan yapı kompleksinin 1944'te. Anıtkabir bahçesinde, saat 15.30 sıralarında çıkan yangına askeri personelin yanı sıra ankara büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri. Anıtkabir'den yükselen, tandoğan ve gençlik caddesi'nden görülebilen yoğun duman nedeniyle vatandaşlar yangın çıktığı yönünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı. Anıtkabir'in bahçesinde dün öğle saatlerinde yangın çıktı. Dumanlar anıtkabir'in etrafından görünür hale geldi. Anıtkabir, türkiye'nin başkenti ankara'nın çankaya ilçesinde yer alan mustafa kemal atatürk'ün anıt mezarını içeren komplekstir. Anıtkabir'den yükselen, tandoğan ve gençlik caddesi'nden görülebilen yoğun duman nedeniyle vatandaşlar yangın çıktığı yönünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Ankara'da korkutan yangın! Dumanlar Anıtkabir'den görüldü ...
Ankara'da korkutan yangın! Dumanlar Anıtkabir'den görüldü ... from i.haber3.com
Emin onat ile orhan arda'nın tasarımı olan yapı kompleksinin 1944'te. Anıtkabir'den yükselen, tandoğan ve gençlik caddesi'nden görülebilen yoğun duman nedeniyle vatandaşlar yangın çıktığı yönünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Dolmabahçe ´ den anıtkabir ´e video görüntüsü. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangının dumanı, ziyaret sırasında kaydedilen görüntülerde de belli oldu. Anıtkabir el rehberi, anıtkabir komutanlığı, 2005. Ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Anıtkabir bahçesinde, saat 15.30 sıralarında çıkan yangına askeri personelin yanı sıra ankara büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı.

Ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı. Anıtkabir'in tandoğan girişine yakın ağaçlık alanda dün yangın çıktı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın büyümeden söndürüldü. Anıtkabir'e çok yakın bir binada yangın çıkmasıdır. Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin. Anıtkabir (literally, memorial tomb) is the mausoleum of mustafa kemal atatürk, the leader of the turkish war of independence and the founder and first president of the republic of turkey. Anıtkabir, türkiye'nin başkenti ankara'nın çankaya ilçesinde yer alan mustafa kemal atatürk'ün anıt mezarını içeren komplekstir. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Ankara'da, anıtkabir'e çok yakın bir noktada yangın çıktı. Anıtkabir, türk kurtuluş savaşı'nın ve inkılaplarının önderi ve türkiye cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk'ün, ankara anıttepe'de (eski adıyla rasattepe). Emin onat ile orhan arda'nın tasarımı olan yapı kompleksinin 1944'te başlanan inşası 1953'te tamamlanmıştır. Türkiye orman yangınlarıyla sarsılırken başkent ankara'da anıtkabir'e çok yakın bir noktada bulunan otelde yangın çıktı. Dolmabahçe ´ den anıtkabir ´e video görüntüsü.

Son günlerde yaşananlardan sonra kundaklama olabileceği ihtimali baskın geliyor. Anıtkabir, türkiye'nin başkenti ankara'nın çankaya ilçesinde yer alan mustafa kemal atatürk'ün anıt mezarını içeren komplekstir. Anıtkabir | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangının dumanı, ziyaret sırasında kaydedilen görüntülerde de belli oldu. Anıtkabir, türkiye'nin başkenti ankara'nın çankaya ilçesinde yer alan mustafa kemal atatürk'ün anıt mezarını içeren komplekstir.

Son Dakika: Ankara'da korkutan yangın! Dumanlar Anıtkabir ...
Son Dakika: Ankara'da korkutan yangın! Dumanlar Anıtkabir ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Ankara'da bir hastane inşaatında yangın çıktı. Anıtkabir'e çok yakın bir binada yangın çıkmasıdır. It is located in ankara and was designed by architects professor emin onat and assistant professor ahmet orhan. Anıtkabir | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Anıtkabir, türk kurtuluş savaşı'nın ve inkılaplarının önderi ve türkiye cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk'ün, ankara anıttepe'de (eski adıyla rasattepe). Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı. Anıtkabir'in tandoğan girişine yakın ağaçlık alanda dün yangın çıktı. Anıtkabir bahçesinde, saat 15.30 sıralarında çıkan yangına askeri personelin yanı sıra ankara büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri.

Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı.

Anıtkabir'in bahçesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden kısa sürede söndürüldü. Anıtkabir'e çok yakın bir binada yangın çıkmasıdır. Son günlerde yaşananlardan sonra kundaklama olabileceği ihtimali baskın geliyor. Anıtkabir'den yükselen, tandoğan ve gençlik caddesi'nden görülebilen yoğun duman nedeniyle vatandaşlar yangın çıktığı yönünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı. Anıtkabir'den yükselen, tandoğan ve gençlik caddesi'nden görülebilen yoğun duman nedeniyle vatandaşlar yangın çıktığı yönünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları devam ediyor. It is located in ankara and was designed by architects professor emin onat and assistant professor ahmet orhan. Siyah dumanlar anıtkabir'e kadar ulaşırken ankara valiliği'nden açıklama geldi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın büyümeden söndürüldü. Emin onat ile orhan arda'nın tasarımı olan yapı kompleksinin 1944'te. Ankara'da bir hastane inşaatında yangın çıktı. Atatürk'ün ebedi istirahatgahı anıtkabir, yılın her günü binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin. Kısa zamanda büyüyen yangını sönderme çalışmalarına. Anıtkabir, türkiye'nin başkenti ankara'nın çankaya ilçesinde yer alan mustafa kemal atatürk'ün anıt mezarını içeren komplekstir. Dumanlar anıtkabir'in etrafından görünür hale geldi. Anıtkabir'in bahçesinde dün öğle saatlerinde yangın çıktı.

Anıtkabir Komutanı: Gözümüz gibi bakıyoruz
Anıtkabir Komutanı: Gözümüz gibi bakıyoruz from icdn.ensonhaber.com
Ankara'da medipol üniversitesi hastanesi inşaatında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Türk milletinin kalbinin attığı yer olan anıtkabir, bilinen siluetinin yanı sıra bilinmeyen bir çok gerçeği de yıllardır derinliklerinde saklıyor. Anıtkabir, türk kurtuluş savaşı'nın ve inkılaplarının önderi ve türkiye cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk'ün, ankara anıttepe'de (eski adıyla rasattepe). Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, yüksek askerî şûra üyeleriyle birlikte anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada çıkan yangın anıtkabir'den de objektiflere yansıdı. Ankara'da bir hastane inşaatında yangın çıktı. Siyah dumanlar anıtkabir'e kadar ulaşırken ankara valiliği'nden açıklama geldi. Anıtkabir'in tandoğan girişine yakın ağaçlık alanda dün yangın çıktı.

Anıtkabir bahçesinde, saat 15.30 sıralarında çıkan yangına askeri personelin yanı sıra ankara büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri.

Yangın söndürme helikopteri suyu yanlış yere döktü çevredeki vatandaş çıldırdı o inanılmaz ve şoke edici görüntüler. Anıtkabir (literally, memorial tomb) is the mausoleum of mustafa kemal atatürk, the leader of the turkish war of independence and the founder and first president of the republic of turkey. Anıtkabir bahçesinde, saat 15.30 sıralarında çıkan yangına askeri personelin yanı sıra ankara büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri. Anıtkabir'in bahçesinde dün öğle saatlerinde yangın çıktı. Türkiye orman yangınlarıyla sarsılırken başkent ankara'da anıtkabir'e çok yakın bir noktada bulunan otelde yangın çıktı. Ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Dumanlar anıtkabir'in etrafından görünür hale geldi. Anıtkabir'de tandoğan girişine yakın ağaçlık alanda yangın çıktı. Son günlerde yaşananlardan sonra kundaklama olabileceği ihtimali baskın geliyor. Atatürk'ün ebedi istirahatgahı anıtkabir, yılın her günü binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Emin onat ile orhan arda'nın tasarımı olan yapı kompleksinin 1944'te başlanan inşası 1953'te tamamlanmıştır. Dolmabahçe ´ den anıtkabir ´e video görüntüsü. It is located in ankara and was designed by architects professor emin onat and assistant professor ahmet orhan.